Hoppa till innehåll

Streama La Liga

  • av
Måltipset

Det är inga större problem att se toppfotboll från exempelvis spanska La Liga nuförtiden. Från Sverige kommer du åt flera spelsajter med tillstånd att sända live fotboll från La Liga. Oftast räcker det med att skapa ett konto och sätta in en liten summa pengar. Det finns många fler sajter som erbjuder ligor som La Liga än den svenska allsvenskan. De kan även erbjuda billiga live streams som du kan se på tv, dator eller din mobila enhet.

Se på live streams via spelsajter

Många spelsajter kombinerar spel med live sändningar. Om man är medlem brukar det räcka att man satt in och spelat för ett belopp nyligen för att kunna titta på live streams. Du kan titta på din tv, mobil eller surfplatta. Troligen är det närmare hälften av de som tittar på La Liga som väljer någon form av streaming tjänst. Spelsajterna brukar också erbjuda andra storligor, som italienska serie A, tyska Bundesliga och mycket annat. Kolla vilka innan du registrerar dig.

Varför välja streamade matcher?

Allt fler väljer streamade matcher. Det är inte så konstigt. Sportabonnemang hos de olika tv-tjänsterna kan ibland vara ganska dyra. Det kan det också vara svårt att passa in tid och tillfälle för att kunna se en direktsänd match på tv. Med streamad sport kommer du åt sändningarna när som helst och var som helst. Det enda som krävs är en mobiltelefon. Du kan kolla en match oavsett om du sitter på bussen eller i ett teams-möte.

Vad behövs för att se livestreams på spelsajter?

Många spelsajter sänder livestreams som en tjänst för spelarna. Samtidigt ska det kanske inspirera till mer spelande. Sedan är det trevligt att betta och kunna se matchen samtidigt. För att kunna ta full del av utbudet brukar det krävas lite olika saker. Du ska troligen ha ett finansierat spelkonto samt ha spelat nyligen. Förutom det måste du uppfylla övriga krav, som krävs för att registrera sig på spelsajten. Efter det har du full tillgång till streamad fotboll.

Se La Liga på tv

Om du vill se La Liga på vanlig hederlig marksänd tv kan det finnas vissa frågetecken. Det är inte så konstigt. Under flera år är det många olika kanaler och tv-bolag som har delat på de sändningar som finns från ligan. Ibland har det visats av Viasat, ibland av TV4 eller Discovery med mera. Som det ser ut nu är det C More som täcker den spanska ligan. Prata med din återförsäljare för att få mer info om olika paket.

Roliga fakta om La Liga

Flest titlar har Real Madrid med 34. De som spelat flest matcher utan att förlora är Barcelona. 43 klarade de av, mellan 8:e april 2017 till 13:e maj 2018. Både Real Madrid och Barcelona ligger också bakom längsta obrutna segersviten. 16 matcher utan förlust eller oavgjort klarade de båda. När det gäller individuella prestationer toppar Lionel Messi många av dessa. Han har gjort flest mål i sin karriär och i en enskild säsong. I princip toppar Lionel Messi all målstatistik.