Hoppa till innehåll

Måltipset resultat

Om du vill kunna följa måltipset resultat finns det flera sätt du kan göra det. Du kan bland annat se din kupong på Svenska Spels hemsida och se hur du ligger till. Varje gång ett lag gör mål kommer din kupong att uppdateras.

Här hittar du även tidigare resultat om du skulle vilja kolla ett gammalt spel. Det är det enklaste sättet att hålla reda på matcherna som du spelat på. Det är betydligt smidigare än att leta upp matcherna en och en och försöka hålla koll på det själv.

måltipset resultat

Titta på måltipset resultat

Vill du fortfarande följa Måltipset resultat idag kan du även ladda ner en app som Flashscore och kryssa för de matcher som du har spelat på direkt i appen. Det är en app som är helt gratis och som finns både till Android och iphone. 

Då får du en notifikation varje gång det blir mål i en match. Det är perfekt om du till exempel är ute och ändå vill kunna hänga med i de pågående matcherna. Du kan följa med om du ska se några  av matcherna på en pub eller bara inte har tid att sitta vid en dator. 

Det kan dock vara svårt att minnas exakt vad du har spelat på. Därför är det lika smidigt att logga in direkt hos Svenska Spel och ta upp kupongen. Det speciella med Måltipset är att du inte bara måste ha koll på din egen rad med åtta matcher. Du måste även ta hänsyn till de resterande 22 matcherna på kupongen. Ofta så vet du inte om du kommer få in kupongen innan den sista matchen är spelad. 

måltipset

Den högsta vinsten som går att vinna

Om du står som ensam vinnare kan du få in ett riktigt fint resultat på tipset beroende på hur det slumpar sig. Den högsta vinsten som någonsin betalats ut är 10 miljoner. Du är alltid garanterad minst 1 miljon om du får åtta rätt på Måltipset. Du bör alltid hoppas på att du blir ensam vinnare eftersom du då får hela vinstpotten för dig själv. Är ni fler som har åtta rätt så delar ni lika på vinsten. 

Det finns alltså väldigt fina pengar att vinna på måltipset om du har turen på din sida. Men du ska komma ihåg att alltid spela ansvarsfullt. Om ingen har åtta rätt får alla som hade sju rätt dela på vinsten. Det brukar också bli en bra summa även om det förstås inte är lika fördelaktigt som att pricka in alla åtta rätt. Måltipset är lite som ett lotteri då det är otroligt svårt att förutspå om det kommer bli målrikt eller inte. Det är alltså inte ett tips där du kan analysera lika mycket som till exempel Stryktipset. Nedan berättar vi exakt hur det fungerar. 

Så fungerar Måltipset i stora drag

För att du ska kunna hålla koll på Måltipset resultat krävs det förstås att du vet vad det går ut på. Det är faktiskt ett väldigt simpelt spel. Svenska Spel väljer ut 30 matcher från olika ligor runt om i världen. Det är inte bara klubblag utan även landskamper när de spelas. Ditt uppdrag är endast att kryssa för de åtta matcher som du tror kommer bli målrikast. Som du kanske hör så är det lättare sagt än gjort. Du måste alltså ha turen på din sida för att du ska få in alla åtta rätt. 

 

Du kan självfallet välja att lämna in fler rader om du vill det. Det maximala du kan lämna in är 14 rader per omgång. Då har du alltså flera chanser att få in de målrikaste matcherna. Varje rad kostar 2,50 så det är verkligen inte ett dyrt spel. Det är som vi nämnde tidigare mer som ett lotto och inte ett speltips. Om du gillar lotto och fotboll får du alltså det bästa av två världar. Det är en anledning till att många återvänder till Måltipset vecka efter vecka. 

Rätta din kupong i efterhand

Det är väldigt svårt att rätta måltipset live. Inte nog med att du måste håll på de åtta matcher du valde, du måste även hålla koll på de andra 30 matcherna på kupongen. Det är inte omöjligt men det tar väldigt mycket energi. Har du dessutom spelat flera olika rader är det ännu svårare. Därför är det enklast att gå in när alla matcher är färdigspelade och se om det blev någon vinst. 

Du kan dels gå in på din spelkupong och se hur många rätt du hade. Dels kan du bara kolla ditt saldo och se om det är samma som när du sist var inloggad. Om du har pengar har du alltså fått in någonting.’Då kan du gå vidare och se exakt vad du fick in. 

Måltipset resultat med Svenska Spel appen

Visste du att Svenska Spel har en egen app som du kan ladda ner helt kostnadsfritt? Där har du tillgång till allt som du har när du är inloggad på en dator. Många säger att det ger en helt annan spelupplevelse. Du kan snabbt se hur det går i alla dina spel inklusive Måltipset. Det är också enklare att hålla koll om du är på språng. 

Ett alternativ till appen är att bara skriva in Svenska Spels hemsida i valfri browser och logga in den vägen. Du har tillgång till Måltipset precis som i appen. Det brukar helt enkelt vara en smaksak vilket man föredrar. Det går även ha appen på flera enheter om du till exempel har en surfplatta och en mobil.

måltipset

Vad händer om en match blir inställd?

Det händer att en match inte kan spelas som planerat. Det var till exempel vanligt under pandemin men det kan även ligga andra skäl bakom. Är det då en match som var med på Måltipset så kommer den att lottas. Det är ett resultat som offentliggörs 45 minuter efter spelstoppet. Det gäller för en match som man vet inte kommer slutföras inom den aktuella tipsomgången. Om de inte vet det nya datumet för matchen kan det ta längre tid innan de redovisar lottningen. Man försöker undvika lottning så långt det går men ibland finns det ingen annan utväg.

Det lottade resultatet räknas sedan på kupongen precis som vanligt. Det kan kännas lite trist att eventuellt förlora på lottning men det tillhör alltså inte vanligheterna. 

Måltipset

Vanliga frågor och svar om måltipset resultat

Ja, det går bra! Du loggar bara in på Svenska Spel så får du upp den aktuella omgången. Då ser du också vilka matcher du har valt och hur du ligger till.

Du kan maximalt ha åtta rätt vilket ofta är synonymt med miljonutdelning.

Har du åtta rätt vinner du 55% av summan. Får du 7 rätt är det 20% och för 6 rätt är det 25%. Återbetalningen ligger på 46% av omsättningen. Är det fler vinnare så delar man på vinsten.

Ja, det kan du. De ligger kvar hos Svenska Spel om du loggar in på ditt konto. Då kan du till exempel dubbelkolla en gammal rad eller se hur de spelade tidigare. Det kanske ger dig tips för ett nytt spel.

Det beror på om du är ensam vinnare och hur många som har spelat. Exempelvis vann en spelare från Värnamo 2 miljoner kronor som ensam vinnare på åtta rätt 2021. Du vinner inte bara för åtta rätt utan även för dina sjuor och sexor.