Hoppa till innehåll

Måltipset svenska spel

  • av
Måltipset

Måltipset Svenska Spel är en av de populäraste återkommande tävlingarna att betta på. Det lanserades redan 1983 och är lika omtyckt än idag. Du kan spela på det en gång i veckan som regel och då oftast på helgen. I stora drag går det ut på att förutse i vilka matcher det kommer bli flest mål. Inte helt lätt men inte heller omöjligt. Är du ensam vinnare kan utdelningen bli riktigt bra.

Så spelar du på måltipset svenska spel

Det första du måste göra för att kunna spela på måltipset idag är att skapa ett konto hos Svenska Spel. Det är väldigt enkelt eftersom det går med BankID.

Det går även att spela hos ett fysiskt ombud men de flesta föredrar att göra det på nätet. Då fyller du enkelt i dina rader direkt på datorn och ser vad det kommer kosta.

Du kan även följa din kupong när matcherna väl kör igång. Då ser du också aktuell utdelning beroende på hur resultatet ser ut i realtid. Det är väldigt spännande.

Både tur och skicklighet

Det som är så roligt med denna typ av tips är att det är en blandning av tur och skicklighet. Många gånger blir du överraskad av slutresultatet i en match.

För många är det en tradition att betta på måltipset en gång i veckan. Du kan gå samman med några kompisar och spela för en lite högre summa. Du ska alltid välja ut åtta av 30 matcher där du tror att det kommer bli målrikt. Så välj med omsorg.